Korte Bio Kevin Bruggeman

Kevin 2Hallo, ik ben Kevin Bruggeman

Ik bengeboren in Siërra Leone en geadopteerd naar Nederland. Ik hou erg van muziek, het liefst zachte piano zoals Ludovico Einaudi. Muziek kan mij in die diepe emotionele sferen brengen waarin ik graag schrijf.

Ik heb geen idolen op schrijf gebied al moet ik zeggen dat ik het werk van Carry Slee erg bewonder. Verder lees ik geen boeken of gedichten van andere mensen. Vroeger las ik veel Carry Slee, Paul Van Loon en John Grisham. Het enige dat ik nodig heb om te schrijven, is geluid. Ik schrijf veel omdat ik verbaal erg slecht ben. In schrijven kan ik mijzelf beter uiten. Dat diepe bereiken. Een emotioneel raakvlak als een palm om mijn hart, met mijn andere hand beschrijf ik hoe het klopt in mijn hand.

Een donker leven

Vroeger schreef ik veel humor, verhaaltjes waarin ik mijzelf niet te serieus nam. Ik schreef ook mijn gevoel op voor de vrouwen met wie ik een intieme relatie had. Zo langzamerhand ging het plezier weg en schreef ik niet meer. Zelf leef ik een donker leven en heb last van depressies gehad omdat ik in één klap heel veel verloor in mijn leven. Het verliezen van mijn grote liefde viel mij erg zwaar. Inmiddels ben ik over haar heen en hoop ik dat die ander haar super gelukkig kan maken. Iets waarin ik faalde.

Emoties opschrijven

Omdat ik zo donker leef, vroegen mensen vaak aan mij: Kevin hoe kunnen wij jou helpen? Ik wuifde het altijd weg, laat me met rust!! Ik praatte er omheen en niemand begreep me. Drie jaar geleden pakte ik het schrijven weer op en liet ik mijzelf voor het eerst lezen door anderen. Daardoor voelde ik me weer begrepen! Tot op de dag van vandaag schrijf ik mijn emoties op en deel ze met de wereld. Blijkbaar vinden mensen mijn manier van gevoel uiten mooi. Mijn verhalen gaan niet altijd over mezelf soms wil ik een speciale boodschap overbrengen. Helaas maak ik vaak typfouten want ik heb nooit een schrijfcursus gedaan of wat voor cursus dan ook die met schrijven te maken heeft. Dus ja, ik ben kritiek gewend en ik probeer mezelf steeds te verbeteren. Dat lukt aardig! Al zeg ik het zelf. Ik hou mijn biografie hierbij. Ik hoop dat dit informatief genoeg is. Mijn schrijfwerk kun je zien als poëtisch, dat is denk ik ook mijn denkwijze. Ik hoop dat jullie er van genieten. © Kevin Bruggeman.