Over deze website

TIP

Hartelijk welkom

Op deze website wil ik graag mezelf en mijn boeken voorstellen. Daarnaast vind je hier: schrijftips en nieuws uit de boekenwereld.

Contact opnemen

Ben je zelf schrijver en heb je vragen over schrijven of publiceren, neem dan gerust contact op. Het idee voor deze site is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met schrijven en  publiceren. In het begin  voelde ik me hopeloos verloren in schrijversland. Ik had zoveel vragen…Hoe weet je welke uitgevers wel of niet te benaderen? Misschien uitgeven in eigen beheer maar hoe dan? En alle aanwijzingen die me niets zeiden zoals De karakters komen niet tot leven of het is niet literair genoeg…

Tips

Regelmatig wachtte ik met rode oortjes op antwoord van uitgevers die niet eens de moeite namen om een afwijzingsbrief te sturen. Hoewel ik absoluut niet pretendeer door schade en vooral veel schande zo wijs te zijn geworden dat ik antwoorden heb op alle schrijversvragen, kan ik wellicht wel enkele tips geven. Laten we het samen doen, het schrijversleven is tenslotte al eenzaam genoeg.

Met veel vriendelijke groeten

Claudia Biegel

HvA