Drägan Duma – Zij Die Hoort: Patty van Delft

Sarah Del Ben over haar meest favoriete boekSarah

Waarom juist dit boek?

Patty van Delft kan alles heel levendig beschrijven, zodat je alles letterlijk voor je ziet. Ook zit er veel ritme in het verhaal waardoor er geen enkel moment beschreven kan worden als ‘saai’ of ‘langdradig’. Op regelmatige basis heb je een hoog schattigheidsgehalte, ik kon het dan ook niet laten om soms eens een ‘oooh’ te laten ontsnappen (wat natuurlijk voor rare blikken zorgde). Wat mij betreft echt een boek dat iedereen die van fantasy houdt in zijn/haar boekenkast moet hebben.

Hoeveel boeken lees je gemiddeld per week of maand?  

Per week probeer ik 1 tot 2 boeken te lezen, natuurlijk is dit niet altijd haalbaar. Voor mijn recensieblog moet er wat vaart achter zitten, maar ik moet er natuurlijk ook plezier aan beleven.

Welk volgend boek staat op je to read lijst? 

Het volgende boek dat ik ga lezen is ‘Morgen wordt vandaag’ van Ruth Knieper, dit zal jammer genoeg nog even op zich laten wachten omdat ik bezig ben in 3 andere boeken.

cover-dragan-duma

 

Drägan Duma – Zij Die Hoort Door: Patty van Delft

Te koop bij uw eigen boekwinkel

 

 

Of online bij:

celtica-publishing.nl

Bol.com 

Ako

Libris